به گزارش سلامت نیوز به نقل از سینا ؛ «دیوید ناف» رئیس انجمن علوم اعصاب انگلستان و استاد عصبپژوهی در امپریال کالج لندن گفت: «با وجود اینکه من به صورت کتبی تضمین کرده بودم مطالعه من بر روی اثر این قارچها برای درمان افسردگی هیچ مشکل اخلاقی و عمومی در پی نخواهد داشت، به دلیل منع حاصل از مقررات مجبور به توقف آن شدم.»
وی در یک کنفرانس علوم اعصاب در لندن گفت: «ما در جهانی دیوانه شده از تنظیم مقررات مربوط به مواد مخدر زندگی میکنیم. ما با کمک این قارچی که ما در تحقیقاتمان از آن بهره میبردیم به نتایج بسیار مفیدی رسیده بودیم، اما اکنون بدون هیچ دلیلی آن را یک نوع ماده مخدر بر شمردهاند.»
او در مطالعات خود دریافته بود که این قارچ جادویی و توهم زا پتانسیل درمان افسردگی را در افرادی که به هیچ درمان دیگری پاسخ نمیدهند دارد.
او برای آزمایشاتش تا کنون بیش از ۵۵۰ هزار یورو از شورای تحقیقات پزشکی انگلستان کمک مالی دریافت کرده بود.
اما psilocybin در انگلیس غیرقانونی تشخیص داده شده و سازمان ملل متحد در سال ۱۹۷۱ آن را در کنوانسیون مواد روانگردان، جزء مواد مخدر نوع یک دسته بندی کرده است که پتانسیل سوء استفاده بدون تجویز پزشکی در سطح کلان را دارد.
ناف معتقد است برای به ثمر رساندن مطالعهاش نیاز به مجوز از دادگاه عالی بریتانیا دارد. او معتقد است با صدور این مجوز مبتلایان به افسردگی شدید امید باز گشتن به زندگی عادی خود را باز خواهند یافت.
نظر شما